AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlikleri ters giymek

Kahve falında terlikleri ters giymek

Kahve falında terlikleri ters giymek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında terlikleri ters giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten çalışmalarınızı destekliyor olabilirler.

Kahve falında ters terlik giymek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terlikleri ters giymek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kıyafetleri ters giymek kolay ve zevkli hale geleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında pantolonunu ters giymek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında gömlek ters giymek rızkın ve kazancın artacağına, bir takım sorunlar çıkacağına delalettir.

Kahve falında donu ters giymek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kişinin her türlü zenginliğine delalettir.

Kahve falında eteği ters giydiğini görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir