AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonunu ters giymek

Kahve falında pantolonunu ters giymek

Kahve falında pantolonunu ters giymek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işarettir.

Kahve falında pantolonunu ters giymek gördüyseniz:

  • Yakında meydana gelecek olaylar yapısal değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalet eder.

Kahve falında pantolonu ters giymek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolon ters giymek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kolay yollardan kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolonunu ters giymek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, işlerin de yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters pantolon giymek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonun ters giymek işinden evine gidip geleceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işarettir.

Kahve falında ters gelinlik giymek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşırı ters giymek yüzünün de güleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir