AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot pantolonu ters giymek

Kahve falında kot pantolonu ters giymek

Kahve falında kot pantolonu ters giymek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, bir fitne çıkarmaya, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin için neler yapabileceğine değil, sizin diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dar kot pantolon giymek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kot pantolonunu giymek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kot pantolon satın almak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon vermek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kot pantolon görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli kot pantolon görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir