AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon ters giymek

Kahve falında pantolon ters giymek

Kahve falında pantolon ters giymek bir sağlık sorunu yaşanacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, inancından ödün vereceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon ters giymek gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pantolonu ters giymek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolonunu ters giymek hanenizde bolluk olacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon ters giymek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ters pantolon giymek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolonun ters giymek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ters ceket giymek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafeti ters giymek sıkıntının, derdin sona ereceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir