AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters etek giymek

Kahve falında ters etek giymek

Kahve falında ters etek giymek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters etek giymek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz eski bir arkadaşınızla tekrar bağlantı kurmanıza neden olabilir.

Kahve falında ters etek giymek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eteği ters giydiğini görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terlikleri ters giymek kar elde edileceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına alamet eder.

Kahve falında külotu ters giymek işlerinde bereket olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarını ters giymek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalettir.

Kahve falında elbise ters giymek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çorabı ters giymek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında elbiseyi ters giymek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir