AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonun ters giymek

Kahve falında pantolonun ters giymek

Kahve falında pantolonun ters giymek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolonun ters giymek gördüyseniz:

  • Gurup aktivitelerinde faal görev almak veya organizasyonları üstlenmek gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Kahve falında pantolon ters giymek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolonu ters giymek bir dediğini iki etmeyeceğine, sırların ortaya çıkmasına işarettir.

Kahve falında ters pantolon giymek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulur.

Kahve falında pantolonun ters giymek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında pantolonunu ters giymek bebek sahibi olunacağına, yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek sıkıntılarının kısa süreceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bir şeyi ters giymek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıları ters giymek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir