AnaSayfa / Genel / Kahve falında külotu ters giymek

Kahve falında külotu ters giymek

Kahve falında külotu ters giymek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, muradın gerçekleşeceğine, geçmişini arkada bırakacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında külotu ters giymek gördüyseniz:

  • Alım satımla ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında külotu ters giymek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni külot giymek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah külot giymek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı külot giydiğini görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz külot giymek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir