AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabılarını ters giymek

Kahve falında ayakkabılarını ters giymek

Kahve falında ayakkabılarını ters giymek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, eve kapanacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarını ters giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda kıpırdanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayakkabılarını ters giydiğini görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters ayakkabı giymek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabılarını ters giymek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabıyı ters giymek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıları ters giymek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı ters giymek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalettir.

Kahve falında ters çevrilmiş ayakkabı görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir