AnaSayfa / Genel / Kahve falında eteği ters giydiğini görmek

Kahve falında eteği ters giydiğini görmek

Kahve falında eteği ters giydiğini görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, tüm parasını kaybedeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında eteği ters giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza dair ipuçları yavaş yavaş kendini gösterebilir.

Kahve falında eteği ters giydiğini görmek maddi sorunlarının artacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters etek giymek prestij sahibi olunacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında çorapları ters giymek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters giymek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında giysiyi ters giymek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında çorap ters giymek işlerin büyüyeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömleği ters giymek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gömlek ters giymek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir