AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiseyi ters giymek

Kahve falında elbiseyi ters giymek

Kahve falında elbiseyi ters giymek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında elbiseyi ters giymek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında elbise ters giymek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine işarettir.

Kahve falında elbiselerini ters giymek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına tabir olunur.

Kahve falında elbiseyi tersten giymek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters elbise giymek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kırgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi ters giymek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi ters giydiğini görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya tabir olunur.

Kahve falında elbisesini ters giydiğini görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, insanlar tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbisenin tersini giymek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir