AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabı ters giymek

Kahve falında çorabı ters giymek

Kahve falında çorabı ters giymek uğranılan zararların telafi edileceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorabı ters giymek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya sunabileceğiniz şeyleri daha cazip hale getirmenin yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Kahve falında çorabı ters giymek korkularının ve kuruntularının biteceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorapları ters giymek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında ters çorap giymek umutsuzluğa düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında çorap ters giymek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına delalet eder.

Kahve falında elbise ters giymek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters elbise giymek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı ters giymek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulur.

Kahve falında ters ceket giymek sorunların ve dertlerin biteceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir