AnaSayfa / Genel / Kahve falında terli insan görmek

Kahve falında terli insan görmek

Kahve falında terli insan görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalettir.

Kahve falında terli insan gördüyseniz:

  • Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır.

Kahve falında terlemiş insan görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulur.

Kahve falında terli insan görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok terleyen birini görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terli birini öpmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ter koktuğunu görmek kalp kırıklığı olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü terlemiş görmek ekonomik olarak kalkınacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ter kokmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir