AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok terleyen birini görmek

Kahve falında çok terleyen birini görmek

Kahve falında çok terleyen birini görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, aylık gelirinin artacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, gelirinin artacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok terleyen birini gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birini terli görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ter koklamak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında ter içinde kalmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine delalettir.

Kahve falında ter kokmak bazen fakirlik görüleceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin terini silmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Kahve falında terli görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında terlemiş bebek görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok daha iyi günler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir