AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü terlemiş görmek

Kahve falında ölüyü terlemiş görmek

Kahve falında ölüyü terlemiş görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü terlemiş gördüyseniz:

  • Hertür zihinsel çalışmada ya da yeni şeyler öğrenebilmekte başarılısınız.

Kahve falında ölüyü terli görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün terini silmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü terlemiş görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terli bebek görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında ter koktuğunu görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında terli gömlek görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında terleyen bebek görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında terli görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir