AnaSayfa / Genel / Kahve falında terli birini öpmek

Kahve falında terli birini öpmek

Kahve falında terli birini öpmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında terli birini öpmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir bilgi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında terli birini öpmek garanti olacak makama oturacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında terini silmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında ter silmek daha kararlı bir kişi olunacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında ter içinde kalmak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok terleyen birini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, kazancın arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini terli görmek moral bulacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü terli görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terli el görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir