AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlemiş insan görmek

Kahve falında terlemiş insan görmek

Kahve falında terlemiş insan görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında terlemiş insan gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Kahve falında terli insan görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terlemiş insan görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü terli görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, insanların alım gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ter kokmak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında terli birine sarılmak kendi geleceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini terlemiş görmek buna rağmen kazanç getireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında terli el görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir