AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin terini silmek

Kahve falında sevdiğinin terini silmek

Kahve falında sevdiğinin terini silmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, konforunun artacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek gördüyseniz:

  • Evde ya da ilişkinizde yapacağınız değişiklikler ya da uzlaşmacı tutumunuz olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ölünün terini silmek iç açıcı sözlere, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin terini silmek sorunların teker teker çözüleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ter silmek ömrünün de uzun olacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında terini silmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin terini silmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, lüks, konfor içinde olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının terini silmek çok kötü günler göreceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terli ayak görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir