AnaSayfa / Genel / Kahve falında terli bebek görmek

Kahve falında terli bebek görmek

Kahve falında terli bebek görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terli bebek gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Kahve falında terleyen bebek görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında terli bebek görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında terlemiş bebek görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine yorulur.

Kahve falında ter koktuğunu görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının terini silmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulur.

Kahve falında ter koklamak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün terini silmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir