AnaSayfa / Genel / Kahve falında ter koklamak

Kahve falında ter koklamak

Kahve falında ter koklamak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, aile içinde de bereketin artacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ter koklamak gördüyseniz:

  • Kime ne kadar güvenebileceğinizi anlayacağınız zaman dilimindesiniz.

Kahve falında ter koklamak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ter silmek hanesindeki rızkın eksileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında terli ayak görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, eğitimlerinin iyi olacağına delalettir.

Kahve falında terini silmek kendisini Allah yoluna adayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında terli bebek görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında birini terli görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, güçten ve takatten düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini terlemiş görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalettir.

Kahve falında alın teri görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, maddi imkânlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir