AnaSayfa / Genel / Kahve falında terleyen bebek görmek

Kahve falında terleyen bebek görmek

Kahve falında terleyen bebek görmek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında terleyen bebek gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı ya da yanıltıcı kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında terlemiş bebek görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında terli bebek görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terleyen bebek görmek maddi açıdan rahat edileceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında terli atlet görmek işe zorla gidip geleceğine, yeni işlere girişileceğine delalettir.

Kahve falında terlemiş insan görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında ter içinde kalmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini terlemiş görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, zinde kalacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü terli görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir