AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün terini silmek

Kahve falında ölünün terini silmek

Kahve falında ölünün terini silmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, geniş rızık elde edeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün terini silmek gördüyseniz:

  • Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz.

Kahve falında ölünün terini silmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının terini silmek daha fazla mal sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terini silmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin terini silmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında ter silmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin terini silmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kazancının bol olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü terlemiş görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, başarı kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir