AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlemiş bebek görmek

Kahve falında terlemiş bebek görmek

Kahve falında terlemiş bebek görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, onu isyan noktasına getireceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terlemiş bebek gördüyseniz:

  • Zevk aldığınız ilişkileri beslemeniz gerekiyor.

Kahve falında terlemiş bebek görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terli bebek görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında terleyen bebek görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında terli gömlek görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işarettir.

Kahve falında başkasını terli görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ter koktuğunu görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ter koklamak maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir