AnaSayfa / Genel / Kahve falında terli atlet görmek

Kahve falında terli atlet görmek

Kahve falında terli atlet görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terli atlet gördüyseniz:

  • Ziyaretler, seyahatler veya ilerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşmeniz yaşam standartlarınızı yükseltmenize yardım edebilir.

Kahve falında terli atlet görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini terlemiş görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terini silmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ter kokusu hissetmek mallarının eksileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında çok terleyen birini görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında terli insan görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında terli bebek görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına inanılır.

Kahve falında ter içinde kalmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir