AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini terlemiş görmek

Kahve falında ölmüş birini terlemiş görmek

Kahve falında ölmüş birini terlemiş görmek suç işleyeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini terlemiş gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanıza yardımı olacaksa seyahat etmenizde fayda var.

Kahve falında terlemiş insan görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işaret eder.

Kahve falında birinin terini silmek galibiyet kazanacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında alın teri görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında terli ayak görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini terlemiş görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret eder.

Kahve falında terli el görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, oldukça büyük başarılara delalet eder.

Kahve falında terli adam görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terli birini öpmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir