AnaSayfa / Genel / Kahve falında ter kokusu hissetmek

Kahve falında ter kokusu hissetmek

Kahve falında ter kokusu hissetmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ter kokusu hissetmek gördüyseniz:

  • Belli konuların içinde yer almaya karar vermeden önce, içerdiği riskleri araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında ter kokusu hissetmek gözyaşının dineceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında terleyen birini görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ter koklamak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terli bebek görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok terleyen birini görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında terli birini öpmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini terlemiş görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir