AnaSayfa / Genel / Kahve falında terini silmek

Kahve falında terini silmek

Kahve falında terini silmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında terini silmek gördüyseniz:

  • Duygusal, sağlıkla ilgili ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sizin yararınıza olan bir yola girdiniz veya girmeniz sağlanıyor.

Kahve falında birinin terini silmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının terini silmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün terini silmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin terini silmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ter silmek sevindirici şeyler duymaya, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terini silmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet eder.

Kahve falında ter koktuğunu görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir