AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babadan tokat yemek

Kahve falında ölmüş babadan tokat yemek

Kahve falında ölmüş babadan tokat yemek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan tokat yemek gördüyseniz:

  • Bir uyarım var; Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında ölmüş babasından tokat yemek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, bir hastalığa maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında babasindan tokat yemek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında babadan tokat yemek hayırlı bir yola çıkılacağına, ölümcül hastalıklara işaret yorulur.

Kahve falında ölmüş babadan tokat yemek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babadan tokat yemek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında babanın tokat attığını görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına yorulur.

Kahve falında babaya tokat atmak hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir