AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasindan tokat yemek

Kahve falında babasindan tokat yemek

Kahve falında babasindan tokat yemek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, uzun yaşayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında babasindan tokat yemek gördüyseniz:

  • Başkalarının değil, kendi hayatınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında babasindan tokat yemek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında babadan tokat yemek insanlarla tartışacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babadan tokat yemek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babasından tokat yemek tamamen içine kapanacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölen babadan tokat yemek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işe ve aşa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında babasının tokat attığını görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, başın borçlularla belaya gireceğine yorulur.

Kahve falında babanın tokat attığını görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir