AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan tokat yemek

Kahve falında babadan tokat yemek

Kahve falında babadan tokat yemek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında babadan tokat yemek gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Kahve falında ölmüş babadan tokat yemek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babasından tokat yemek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babadan tokat yemek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işaret eder.

Kahve falında babasindan tokat yemek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında babadan tokat yemek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine delalet eder.

Kahve falında babaya tokat atmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının tokat attığını görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir