AnaSayfa / Genel / Kahve falında terleyen birini görmek

Kahve falında terleyen birini görmek

Kahve falında terleyen birini görmek işlerinde çok başarılı olacağına, ilişkilerin noktalanacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, rahat ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında terleyen birini gördüyseniz:

  • Daha dışa dönük, toplu aktiviteleri seveceksiniz.

Kahve falında ter kokmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, içinin huzurla dolacağına yorulur.

Kahve falında terli ayak görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terlemiş insan görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında terli insan görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, düzenin kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini terli görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına delalettir.

Kahve falında birini terlemiş görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında terli el görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü terlemiş görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir