AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside börek görmek

Kahve falında tepside börek görmek

Kahve falında tepside börek görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepside börek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında tepsi börek görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında tepsi börek yemek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, varlık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tepside börek yemek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında bir tepsi börek görmek malının da eksilmeyeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında tepside börek görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepsiden börek yemek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, meşakkate düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir