AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi içinde börek görmek

Kahve falında tepsi içinde börek görmek

Kahve falında tepsi içinde börek görmek bunalacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsi içinde börek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın istediğiniz zamanlamayla devam etmeyeceğine dair işaretleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek kuş gibi hafifleyeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında börek tepsisi görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi börek yemek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine işarettir.

Kahve falında tepside börek yemek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına inanılır.

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek iyi hissedileceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tepsi börek görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepside börek görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir