AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsiden börek yemek

Kahve falında tepsiden börek yemek

Kahve falında tepsiden börek yemek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsiden börek yemek gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında tepside börek yemek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında tepsi börek yemek güçlendikçe güçleneceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında tepsiden börek yemek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsilerle börek görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında tepside börek yapmak kafasının karışacağına, yarınlarına inanacağına işaret eder.

Kahve falında bir tepsi börek görmek variyetini çoğaltacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında börek tepsisi görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir