AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi börek görmek

Kahve falında bir tepsi börek görmek

Kahve falında bir tepsi börek görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir tepsi börek gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına yorulur.

Kahve falında börek tepsisi görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi börek görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında tepsi börek yemek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında tepsilerle börek görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında tepsiyle börek görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir