AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi börek görmek

Kahve falında tepsi börek görmek

Kahve falında tepsi börek görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işarettir.

Kahve falında tepsi börek gördüyseniz:

  • Bazı konuları dikkatle takip etmeniz huzuru yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında tepside börek yapmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında tepsiden börek yemek hikmete kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında tepsi börek yemek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine alamet eder.

Kahve falında tepside börek yemek zor bir dönem geçirileceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında tepsiyle börek görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret eder.

Kahve falında bir tepsi börek görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında tepsilerle börek görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir