AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside börek yemek

Kahve falında tepside börek yemek

Kahve falında tepside börek yemek onun yolundan ayrılmayacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına işarettir.

Kahve falında tepside börek yemek gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken problemler veya sonuca bağlanması gereken konular olabilir.

Kahve falında tepside börek yemek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsiden börek yemek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi börek yemek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tepsilerle börek görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek kendi işine kavuşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tepsi börek görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında tepsiyle börek görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside börek görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir