AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek süzüleceğine, ağlayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, ödeme güçlü çekeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında tepside pişmemiş börek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime odaklanmalısınız.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında tepsilerle börek görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiden börek yemek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında tepside börek yapmak sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında börek tepsisi görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde börek görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sürekli tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsi börek yemek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir