AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi börek yemek

Kahve falında tepsi börek yemek

Kahve falında tepsi börek yemek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi börek yemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sağlamadan önce, karşı tarafın istediği şeylere gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmalısınız.

Kahve falında tepsiden börek yemek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında tepside börek yemek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tepsi börek yemek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında bir tepsi börek görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi börek görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında tepside börek görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, zamanının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir