AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarak tepeye çıkmak

Kahve falında koşarak tepeye çıkmak

Kahve falında koşarak tepeye çıkmak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, alım gücünün artmasına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşarak tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren, aşırı harcamalara meyilli olan veya bazı şeyleri fazla hafife alan bir kişiyle yaşanacak problemler duygusal kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında koşarak tepeye çıkmak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tepeden koşarak inmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, huzur içinde yatacağına işaret eder.

Kahve falında koşarak yokuş çıkmak Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşarak dağa çıkmak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağa koşarak çıkmak destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında merdivenlerden koşarak çıkmak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir