AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kişinin fena halde yanılacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, zor bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında merdiven koşarak inmek iş hayatında kendi işini kuracağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek kötü bir habere veya tehlikeye, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında tepeden koşarak inmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına inanılır.

Kahve falında dağdan koşarak inmek sıkıntılarının günden güne artacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında koşarak yokuş inmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, hainlik yapacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak çıkmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir