AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarak yokuş inmek

Kahve falında koşarak yokuş inmek

Kahve falında koşarak yokuş inmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, dileklerin kabul olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşarak yokuş inmek gördüyseniz:

  • Biraz sakinleşip, iş hayatınızda ya da kurallı bazı durumlarda, sizden tam olarak ne beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında koşarak yokuş inmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında koşarak yokuş çıkmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan koşarak inmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven koşarak inmek ticaret ehli kimse olacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tepeden koşarak inmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, maceralara atılacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek diploma ve meslek sahibi olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arabayla yokuştan inmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, böylece kendine güveneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir