AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan koşarak inmek

Kahve falında dağdan koşarak inmek

Kahve falında dağdan koşarak inmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan koşarak inmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Kahve falında dağdan koşarak inmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında merdiven koşarak inmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşarak yokuş inmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işarettir.

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulur.

Kahve falında tepeden koşarak inmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Kahve falında dağa koşarak çıkmak birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında koşarak dağa çıkmak toparlanacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir