AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenleri koşarak inmek

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, işlerin rayından çıkacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında merdiven koşarak inmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden koşarak inmek arzularının yerine geleceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan koşarak inmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, parasına da para ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında koşarak yokuş inmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, mal kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerden koşarak çıkmak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir