AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven koşarak inmek

Kahve falında merdiven koşarak inmek

Kahve falında merdiven koşarak inmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, onu uyaracağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven koşarak inmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almak yerine üzerinde detaylı şekilde düşünmenizde fayda var.

Kahve falında merdiven koşarak inmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında dağdan koşarak inmek gelirinin sürekli olacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden koşarak inmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşarak yokuş inmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına işarettir.

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, işinden geri kalacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak çıkmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, konforunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir