AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepede yatmak

Kahve falında tepede yatmak

Kahve falında tepede yatmak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, güzel haberler alınacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, feraha ermeye, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepede yatmak gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında tepede yatmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepede oturmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepe görmek borç batağına düşeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına inanılır.

Kahve falında yüksek tepeden bakmak doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına alamet eder.

Kahve falında dere tepe görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı inmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir