AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, moralinin düzeleceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla iltimasa sahipsiniz.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir tepeden denize bakmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek tepeden bakmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeden bakmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize tepeden bakmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tepeden denize bakmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten denize bakmak hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir