AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere tepe görmek

Kahve falında dere tepe görmek

Kahve falında dere tepe görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, kişinin muradına ereceğine, içine fesat düşeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere tepe gördüyseniz:

  • Belli bir konu hala dikkat gerektiriyor olabilir.

Kahve falında dere tepe gezmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında dere tepe görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ağacın tepesinde oturmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında tepede bina görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç tepesinde olmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tepeden aşağı bakmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir