AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepe görmek

Kahve falında tepe görmek

Kahve falında tepe görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında tepe gördüyseniz:

  • Yeni işler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında arabayla tepeye çıkmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tepeden şehre bakmak ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepeden denizi görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına yorulur.

Kahve falında tepenin başında olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında kum tepesi görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, küs arkadaşların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepeden inmek evlenme yolunda adım atacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir