AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepe dağ görmek

Kahve falında tepe dağ görmek

Kahve falında tepe dağ görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, yeni şeyler deneneceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepe dağ gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak kendisine gelemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak kişinin daha çok kazanacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepe dağ görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinde kar görmek kimseyle konuşmaz olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalettir.

Kahve falında dağın tepesinden bakmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağın tepesine çıktığını görmek büyük atılımlar yapılacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında dağın tepesinde ev görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir