AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın tepesinden bakmak

Kahve falında dağın tepesinden bakmak

Kahve falında dağın tepesinden bakmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinden bakmak gördüyseniz:

  • Bam telinize basmak isteyen kişilere yolu açmamalısınız.

Kahve falında dağın tepesinden bakmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında denize tepeden bakmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepeden bakmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlere tepeden bakmak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden şehre bakmak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında şehre tepeden bakmak paraya ve mala kavuşacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir